19-09-04

Weekend 38

Aalst Rockt 2004; 18 september 2004 Programma: Superdiesel, The Misfits, Jasper steverlinck, Golden Earring, Magnapop, Trebble, Camden, Triggerfinger, My groove, WR3, Leaves Eyes, Asrai, Imperia, Rosenfeld, Prejudice. Gratis voor VDK-rekeninghouders dus volgend jaar iedereen erheen
Het liep vol met Metalmensen daar, in de Oktoberhallen in Wieze. Maar laat dat je niet afschrikken want dat zijn meestal wel zeer lieve mensen, ik had zeven jaar geleden nog een zeer goede vriendin die zich ook in al dat zwart kleedde, met juwelen, een bleke huid en rammelende accessoires :-) Meestal staan de meisjes er erg mooi mee met die hevige maquillage, misschien omdat het er een beetje gevaarlijk uitziet. Nog een groot voordeel: het zijn meestal niet-rokers, dus geen stinkende kleren!
September oogstmaand, ik heb het gemerkt, trossen appels en peren aan de bomen, veel rijpe maïs en een veld met veel zonnebloemen gezien. De natuur is het mooiste dat we hebben he.
Grappig: Bush Jr. een cocaïneverslaving? zie cocaïne + Een muis bestuurd met de tepels of eentje bestuurd met je neus? zie tepel zie neus .
Verder bijles Frans en dat was het.

20:17 Gepost door Ann | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.