06-05-12

Mode advies blogs

Zoals zoveel vrouwen raak ik soms (vaak) gefrustreerd van mijn kleren en shoppen omdat ik niet vind wat me goed staat en veel tijd verspil in pashokjes met foute kleren.

 

Gelukkig is dit nu aan het verbeteren want ik ben meer bezig met stijl en met beter gekleed voor de dag te komen omdat het zeer de moeite loont. Als je weet wat je goed staat kun je met gelijk welk figuur goed voor de dag komen en meer vertrouwen hebben in jezelf. Kleding hoeft niet meer een frustratie te zijn het kan ook een plezier zijn.

 

Zo lees ik tegenwoordig blogs met modeadvies. Gewoonlijk worden er (soms schaarse) mode tips gegeven met de bedoeling klanten te winnen voor het mode advies op maat tegen betaling. Sommige doen het ook gratis maar veel van deze vind ik niet.

 

Voorlopig hou ik het bij de gratis info en probeer ik bij te leren over hoe me beter te kleden door je verhoudingen te leren kennen en te optimaliseren met kleding, de juiste kleuren bij je eigen tint te kiezen, herstellingen en aanpassingen aan kleding uit te voeren, door kwaliteitsvollere stukken te kopen, geschikte merken bij je figuur te zoeken en het voorbeeld van stijlmodellen na te doen.

 

Mijn favorieten op dit moment zijn:

      Missus smarty pants blog

      Emma Gelaude’s Fashion blog

      The Chriselle Factor, ze heeft ook veel video's op haar Youtube kanaal

      Olivia Palermo

Hebben jullie nog goede adresjes voor mij? Het web ligt er waarschijnlijk vol van maar begin dat maar eens te zoeken… Ook over fora hoor ik graag.

 

Laat gerust een berichtje achter in de commentaren.

 

 

 

11:09 Gepost door Ann in Lifestyle | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.